Dé trouwlocatie met tuin voor jouw huwelijksfeest

  Een trouwzaal met tuin vinden in deze tijden? Van een uitdaging gesproken! Want veel koppeltjes willen absoluut tussen mei en september trouwen. Mooie trouwlocaties zijn dan snel volgeboekt.

  De Venkel: unieke trouwlocatie

  We kijken als nooit tevoren uit naar een drukke lente en zomer. En we zwaaien enthousiast de poorten open van onze prachtige ‘Villa Elisabeth’, zonder meer dé uitverkoren trouwlocatie in Vlaams-Brabant.

  Ja, het is gezellig druk, maar we hebben goed nieuws voor jou: elk seizoen betovert ons domein, onze kasteelvilla in belle-époquestijl uit 1902 én jouw trouwlocatie op een volstrekt unieke manier.

  Welke trouwzaal verkies je?

  De Venkel maakt jouw trouwdromen waar met 4 charmante trouwzalen in een authenthieke setting. Elke trouwzaal kan je volledig naar eigen wens personaliseren en aankleden!

  Neem een kijkje in de Kasteelzaal, het Koetsiershuis met orangerie, de Parkzaal en de Mona Lisa zaal. Schijnt de zon uitbundig, dan is het ook nog eens heerlijk toeven in onze mooie tuin en de speelweide.

   ‘Mooie trouwzaal met tuin, supervriendelijk personeel, megalekker’

   ‘Iedereen was zo happy en alles verliep vlot en in de beste sfeer’

   ‘Heel empathisch, top professioneel, een pareltje!’

  De Venkel, anders dan andere trouwlocaties

  Maak je met ons een afspraak? Dan verwelkomt gastvrouw Elke je met z’n tweetjes. Vergeet groepsrondleidingen of standaard prijslijsten. Wij werken véél persoonlijker. Met één doel: jouw unieke trouwfeest op maat.

  Kom je langs, dan luisteren we naar al je vragen en tonen we je onze trouwzalen. We stellen een bruiloft voor, zo uniek dat iedereen deze sublieme gebeurtenis nooit meer zal vergeten.

  Ingrediënten? Grote culinaire klasse geserveerd met een professionele service. En en ervaren feestcrew die de speciale Venkel vibe uitstraalt.

  Bezoek jouw toekomstige trouwlocatie

  Zin in een bezoek aan jouw toekomstige trouwlocatie en een persoonlijk gesprek met gastvrouw Elke?

  Openingsuren

  We werken op afspraak. Onze administratie is gesloten op maandag.

  Follow us

  Contactgegevens

  Word een member

  Schrijf je in voor De Venkels nieuwe en exclusieve aanbiedingen.
  Inschrijven