Dé trouwlocatie met tuin voor jouw huwelijksfeest

  Een trouwzaal met tuin vinden in deze tijden? Van een uitdaging gesproken! Want veel koppeltjes willen absoluut tussen mei en september trouwen. Aantrekkelijke trouwlocaties zijn dan snel volgeboekt.

  Bij De Venkel is dat niet anders

  We kijken als nooit tevoren uit naar een drukke lente en zomer. En we zwaaien enthousiast de poorten open van onze prachtige ‘Villa Elisabeth’, zonder meer dé uitverkoren trouwlocatie in Vlaams-Brabant.

  Ja, het is druk, maar we hebben goed nieuws voor jou: elk seizoen betovert ons domein, onze kasteelvilla in belle-époquestijl uit 1902 én jouw trouwfeest op een volstrekt unieke manier.

  Welke zaal voor je trouw?

  Kijk je uit naar een trouwlocatie met tuin die ook in de herfst- en wintermaanden de sfeer van de grote dagen uitademt? Dan verwelkomen we je bij De Venkel met open armen.

  Neem een kijkje in de Kasteelzaal, het Koetsiershuis met orangerie, de Parkzaal en de Mona Lisa zaal. Schijnt de zon uitbundig, dan is het ook nog eens heerlijk toeven in onze mooie tuin en de speelweide.

   ‘Mooie trouwzaal met tuin, supervriendelijk personeel, megalekker’

   ‘Iedereen was zo happy en alles verliep vlot en in de beste sfeer’

   ‘Heel empathisch, top professioneel, een pareltje!’

  De Venkel, anders dan andere trouwlocaties

  Maak je met ons een afspraak? Dan verwelkomt gastvrouw Elke je met z’n tweetjes. Vergeet groepsrondleidingen of standaard prijslijsten. Wij werken véél persoonlijker. Met één doel: jouw unieke trouwfeest op maat.

  Kom je langs, dan luisteren we naar al je vragen. We stellen een bruiloft voor, zo uniek dat iedereen deze sublieme gebeurtenis nooit meer zal vergeten.

  Ingrediënten? Grote culinaire klasse geserveerd met een professionele service. Een ervaren feestcrew die de speciale Venkel vibe uitstraalt. Maak kennis en stel ons al je vragen.

  Bezoek jouw toekomstige trouwlocatie

  Zin in een bezoek aan jouw toekomstige trouwlocatie en een persoonlijk gesprek met gastvrouw Elke?

  Openingsuren

  We werken op afspraak. Onze administratie is gesloten op maandag.

  Follow us

  Contactgegevens

  Word een member

  Schrijf je in voor De Venkels nieuwe en exclusieve aanbiedingen.
  Inschrijven