Boeken

  Een feest of een bedrijfsevenement op de planning?

  Dit is het stappenplan naar een succesvol feest in De Venkel in Kortenberg:

  1 | Zoeken

  Zoek je een mooie feestlocatie met parking en tuin voor een intiem feest, een grote party, een trouwfeest, een teambuilding of een bedrijfsevenement? Ontdek de vier prachtige zalen van De Venkel in Kortenberg, centraal gelegen tussen Leuven, Brussel en Mechelen.

  2 | Kijken

  Na afspraak ben je welkom in De Venkel om onze locatie zelf te ontdekken. Gastvrouw Elke geeft je een rondleiding langs de Kasteelzaal, het Koetsiershuis met orangerie, de Parkzaal, de Mona Lisa zaal, de mooie tuin en de speelweide. Benieuwd?

  3 | Praten

  Na de rondleiding schuift Elke graag mee aan tafel om jouw feestwensen en ideeën te bespreken. We stellen een feest of event op maat samen dat rekening houdt met je wensen én je budget. We maken een gepaste offerte en zetten alvast jouw datum in optie.

  4 | Boeken

  Groen feestlicht? Fantastisch! Dan plannen we jouw feestdatum of evenement definitief in. We houden de communicatielijnen open om alle details tot in de puntjes te bespreken. Wij organiseren al meer dan 30 jaar events en feestjes dus jij mag alvast op je beide oren slapen.

  5 | Feesten

  D-Day! Op jouw feestdag staat er helemaal niets op jouw to do-lijstje…. enkel genieten! Het Venkel-team staat van de eerste tot de laatste minuut paraat om van jouw feest, meeting of teambuilding een topevent te maken. Wij zijn er klaar voor!

  Een feest of event op de planning?

  Contacteer De Venkel vrijblijvend voor een bezoek aan onze locatie en een persoonlijk gesprek met gastvrouw Elke.

  Openingsuren

  We werken op afspraak. Onze administratie is gesloten op maandag.

  Follow us

  Contactgegevens

  Word een member

  Schrijf je in voor De Venkels nieuwe en exclusieve aanbiedingen.
  Inschrijven