Sfeer & themafeesten

  De sublieme setting van De Venkel is dé perfecte locatie voor een onvergetelijk themafeest, familiefeest, personeelsfeest en zoveel meer. Wat dacht je van een gemaskerd bal of Great Gatsby thema? Een op-en-top romantisch trouwfeest of een communiefeest in thema organiseren? Laat je verbeelding de vrije loop en ons sprookjesachtig domein doet de rest. Onze punten voor sfeer en gezelligheid? Een dikke 10!

  Stijlvolle sfeer

  Rust. Groen. Stijlvol. Wie door de grote poort van De Venkel binnenrijdt, wordt meteen betoverd door de prachtige charme van de belle époque villa en de eeuwenoude parktuin. De feestzalen hebben nog niets van hun charme verloren en ademen een authentieke sfeer uit met houten vloeren, hoge plafonds, prachtig stucwerk en marmeren schouwen. Onberispelijk wit tafellinnen en een tafelschikking volgens de regels van de kunst? De Venkel weet wat smaakvol feesten is!

  Themafeesten

  Heb je originele feestideeën voor een te gek themafeest? Wij zijn nu al benieuwd naar jouw feestconcept! Samen overlopen we wat er mogelijk is en gaan we tot het uiterste om jouw droomfeest te realiseren. Decoratie, muziek, menu’s, foto’s, tafelversiering, bloemstukken: de zalen en de tuin kunnen volledig naar eigen wens aangekleed worden. Het team van De Venkel zorgt voor een vlotte organisatie en staat voor, tijdens en na je feest voor je klaar.
  Het feestteam van De Venkel denkt graag met je mee en geeft praktisch advies om je feest of event naar een hoger niveau te tillen. Kom zeker langs om jouw opties te overlopen.

  Een feest of evenement organiseren?

  Openingsuren

  We werken op afspraak. Onze administratie is gesloten op maandag.

  Follow us

  Contactgegevens

  Word een member

  Schrijf je in voor De Venkels nieuwe en exclusieve aanbiedingen.
  Inschrijven