Gastronomisch koken is een vak, een stiel die chef Joeri Depril leerde in de befaamde hotelschool Ter Duinen in Koksijde en verder verfijnde in sterrenrestaurants zoals de Stockmansmolen in Zaventem (toen één Michelinster), De Zwaan in Oeysterwijck (twee Michelinsterren) en restaurant Folliez in Mechelen. Joeri staat al meer dan 10 jaar aan het hoofd in de keuken van De Venkel en hij begeestert keer op keer de klanten met zijn culinaire toppers.
Pure smaken, pure klasse
Chef Joeri gaat tot het uiterste om ieders gastronomische wens te vervullen. Hij trekt zelf zijn fonds, rookt de zalm en het vlees in de Oklahoma-BBQ en kiest bewust voor dagverse en seizoensgebonden producten. Hij stuurt gerechten de zaal in waar hij 100 % in gelooft, heerlijk eerlijk gedresseerd en om duimen en vingers af te likken. Bovendien beschikt De Venkel over een wijnkaart om u tegen te zeggen. Een overheerlijke keuken in combinatie met excellente wijnen? Dubbel check!
Op het menu van de venkel
Van ontbijtformules tot een suikerzoet dessertbuffet, voor elk feest en voor elk evenement stellen we een gepast menu samen.
Een greep uit onze menukaart:
- Ontbijtbuffet met knapperige broodjes en vers lekkers
- Lunch- en brunchformules van buffet tot verfijnd diner
- Recepties en walking dinners met culinaire pareltjes
- ‘Frais du jour’ gangendiner met liefde aan tafel geserveerd
- Koude en warme buffetten die de zintuigen prikkelen
- Suikerzoet dessertbuffet, kaasbuffet, huwelijkstaart
- Een BBQ 2.0 met traditionele en innovatieve gerechten
- Kindvriendelijke menukaart voor onze kleinste rakkers
- Specials: vegetarisch, veganistisch, halal, allergieën en intoleranties
- Of een combinatie van al dit lekkers…