Gastronomisch koken is een vak, een stiel die chef Joeri Depril leerde in de befaamde hotelschool Ter Duinen in Koksijde en verder verfijnde in sterrenrestaurants zoals de Stockmansmolen in Zaventem (toen één Michelinster), De Zwaan in Oeysterwijck (twee Michelinsterren) en restaurant Folliez in Mechelen. Joeri staat al meer dan 10 jaar aan het hoofd in de keuken van De Venkel en hij begeestert keer op keer de klanten met zijn culinaire toppers.
Pure smaken, pure klasse
Op het menu van de venkel
Van ontbijtformules tot een suikerzoet dessertbuffet, voor elk feest en voor elk evenement stellen we een gepast menu samen.
Een greep uit onze menukaart:
- Ontbijtbuffet met knapperige broodjes en vers lekkers
- Lunch- en brunchformules van buffet tot verfijnd diner
- Recepties en walking dinners met culinaire pareltjes
- ‘Frais du jour’ gangendiner met liefde aan tafel geserveerd
- Koude en warme buffetten die de zintuigen prikkelen
- Suikerzoet dessertbuffet, kaasbuffet, huwelijkstaart
- Een BBQ 2.0 met traditionele en innovatieve gerechten
- Kindvriendelijke menukaart voor onze kleinste rakkers
- Specials: vegetarisch, veganistisch, halal, allergieën en intoleranties
- Of een combinatie van al dit lekkers…